בעיות עייפות וכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/06/2009 | 09:56 | מאת: מירי

שלום רציתי לדעת מה באמת יעזור להורדה של הכולסטרול הגבוה ועייפות כרונית, אני עושה ספורט כל יום ולא אוכלת נכון והכולסטרול לא יורד.

מירי שלום רב לצורך הורדת הכולסטרול בצורה טבעית יש לבצע שינוי תזונתי אישי כולל פעילות גופנית, התאמה של צמחי מרפא ותוספי תזונה אשר מתאימים לך על ידי ייעוץ נטורופטי ועל ידי כך גם לטפל בנושא העייפות, אשמח לעמוד לרשותך, אילן. 0528077713

21/07/2009 | 13:05 | מאת: מוטי מקונן

שלום מרי, הגעת למקום הנכון. אומגה 3 מרווה יעזור לך בוודאות להורדת הכולסטרול הרע וגם להורדת שומנים בדם(במידה ויש לך) כמו כן יעלה לך את הכולסטרול הטוב ותרגישי ערנית יותר. הינה לך עדות של לקוחה http://www.youtube.com/watch?v=_hjtphewG0Q לפרטים: www.omega3marva.co.il מוטי 054-5855460 דוד 0502232937

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה