טיפול טבעי לטפיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/11/2020 | 23:56 | מאת: שוש

שלום לאילן,, בבדיקת תרבית לצואה בשיטת נימצא טפיל בשם:Dientamoeba fragyPCR לקחתי פלאג'יל 500 מ"ג שלוש פעמים ליום למשך 10 ימים, ועדיין יש לי כאבים בבטן העליונה עשיתי MRI בטן ,גסטרוסקופיה ,בדיקת לחיידק הליקובקטור,גם בדיקות דם לשלול ממאירויות הכול היה תקין, גם לקחתי כדורים לנטון שלא עזרו חזרתי על בדיקת הצואה והבדיקה יצאה חיובית כלומר הטפיל עדיין קיים מה אפשר עוד לעשות?אולי יש משהוא טיבעי שיכול לעזור? בתודה מראש שוש

שוש שלום, ניתן לסייע בחיזוק מערכת החיסון ובכך לעזור לגוף להיפטר מהטפיל ומחיידקים נוספים. אני ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי(קשתית העין) ובכך ניתן לדעת מה המערכות החלשות ולהתאים את התזונה הנכונה לחיזוק והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור בנושא זה וביעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה, הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה