פוריות הגבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/04/2007 | 09:36 | מאת: לילי

מהם הצמחים/ התוספים המומלצים לפוריות הגבר? האם יכולים לעזור גם במצב של חוסר ייצור של תאי זרע? תודה

שלום לילי, הצמח החזק ביותר לשיפור הפוריות והפריון הוא צמח המאקה (MACA). צמח זה מעלה את מספר תאי הזרע בגבר ומשפר את המורפולוגיה (צורה), מהירות ואיכות של תאי הזרע. הוא גם משפר את איכות הביציות ועל ידי כך הוא מגדיל את הסיכוי להיכנס להריון. המאקה מכיל ריכוז גבוה של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו והוא מצויין לחיזוק כללי של הגוף גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית, מאזן את המחזור ההורמונלי ומשפר את מצב הרוח ומרגיע. מומלץ לשני בני הזוג לקחת את המאקה, כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה למשך חודש לפחות. ניתן כמובן להמשיך הטיפול ככל שצריך, אין לו תופעות לוואי או אינטראקציות עם תרופות כלשהן. למידע נוסף על הצמח ניתן לקרוא במאמרי שבאתר או בכתובת: www.alchymists.com בהצלחה רבה ויום נפלא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה