טיפול יעיל עד כמה שניתן...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/05/2009 | 01:26 | מאת: hagar11

שלום רב, 1) נוטלת אפקסור xr 150-225mg,קלונקס 1-2mg,(תקופה ממושכת עקב הטרדה מינית בעבר,מודעת לכך שהקלונקס מיועד לתקופה קצרה יחסית, ניסיתי להיגמל בהדרגה "הצלחתי" לזמן קצר יחסית ו"חזרתי ל"סורי"! 2) כחצי שנה נוטלת אלטרוקסין 150mcg, בלוטת התריס "היתה בפעילות יתר", התחלתי ב-ptu במשך כשלושה שבועות, ולאחר בדיקת דם הוחלט להפסיק את הטיפול עקב פגיעה בתפקודי כבד, לדברי האנדוקרינולוג הוחלט שאין מנוס: עלי לקבל טיפול ב"יוד רדיואקטיבי" אשר בוצע באוג' 09! כעת אני נוטלת את המינון כפי שצויין לעי"ל! 3 ) ב-1996 "נפגעתי" באופן פתאומי בעצב הראייה - o.n. טופלתי במסגרת ביה"ח בסטרואידים, לאחר הארוע בוצע M.R.I.- ב.מ.פ. אף לא אחד מהרופאים שטופלתי בביה"ח - רופאי עיניים, לא אמר שעלי להיות במעקב אצל ניורולוג אחת למספר חודשים,ובדיקת M.R.I. אחת לשנה, וכך גם רופא ה"משפחה" שלא עשה כנדרש בתסמין של o.n. שהוא חשד ל-M.S! כעבור 12 שנה בדיוק חשתי נימלול בשתי כפות הידיים ואז כמובן הופניתי ע"י רופא ה"משפחה" לניורולוג, ביצוע M.R.I. האבחנה הראשונית היתה:ט.נ. שפירה - למעקב בלבד! וכעבור שנה מומחה ל-ט.נ. הפנה לM.R.I. השווה בין השניים והוחלט: עלי להתחיל טיפול בrebif 22mcg, כמובן בהדרגה המינון ההתחלתי 0.01cc בזריקות כמובן שלוש פעמים בשבוע...וזאת על מנת למנוע את ה"התקף הבא" אשר עלול חלילה להופיע ו/או לא אמן!!! אך מחמת הספק אין ספק - על-אף שנודע לי "גזר הדין" הנורא מכל דעתי היתה נחרצת לא לקבל את הטיפול ו"יהי מה"... בעיקר עקב תופעות הלוואי, האבחנה,והפרוגנוזה...אך החלטתי ונכון לעכשיו איני חשה בתופעות לוואי למעט כאבי שרירים בגפיים התחתונות לא מצריך משכך כאב! 4) בנוסף "לוקחת" ויטמין D20 טיפות,קלציצ'ו'D3 פעם ביום B12 - פעם בשבוע (ה"ערכים" עברו את המכסימום לאחר שנטלתי פרק זמן מידי יום ובדיקת הדם היתה כפי שצויין לעי"ל כעת עלי ליטול גם Folex 400 ("פורמולציה חדשה" - כמוסות) טרם לקחתי - ידוע שלא ליטול בסמיכות למוצרי חלב, ביצים, תה, קפה, אכן בהפרש של שעתיים? כפי שנאמר לי - האם אפשר ליטול בשעות הקטנות של הלילה?("יש לא מעט לילות לבנים" בכורח הנסיבות!!!) אודה מאד אם תוכל ל"עשות סדר" בכל מה שאני צריכה להלעיט את עצמי, כך שיהיה אפקטיבי ולא תהיה אינטראקציה במשך הזמן! תודה מראש hagar11

הגר שלום רב, ראשית כל ברצוני לציין שבגלל השאלות המרובות ומורכבות המצב הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי אצל מומחה אשר יאבחן אותך בצורה טבעית ויתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא. קצת קשה לענות על כך בפורום ולכן תוכלי לפנות אלי באופן אישי או למטפל נטורופטי מומחה אחר בתחום, ניתן לסייע לך בצורה טבעית ואפקטיבית על ידי הרפואה המשלימה, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב רוקח ונטורופט 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה