פצעים חוזרים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/05/2009 | 16:02 | מאת: מיכל

לביתי (בת 8) פצעים בכל חלקי הגוף שנראים בהתחלה כעקיצות ובהמשך מתפשטים ומזדהמים. היינו כבר אצל מספר רופאים שלא הצליחו להגדיר את הבעיה. היא טופלה במספר משחות ואף באנטיביוטיקה ובכל טיפול הפצעים נרפאו אך לאחר מס' ימים/שבועות צצו חדשים. חשבתי לנסות לתת לה GSE בשתיה. האם נראה לך שיכול לעזור? רעיונות אחרים? אני די נואשת...

מיכל שלום, קודם כל אל תהיי נואשת כי יש פתרון לכל בעיה... הייתי ממליץ לך לנסות טיפול נטורופטי אצל מומחה בבעיות עור כיוון שייתכן והפצעים נובעים ממקום פנימי יותר כגון מערכת העיכול וכדומה אשר מתבטא בצורה של פצעים בעור. לכן כדי לפתור את הבעיה מהשורש יש לבצע איבחון מדוייק ולטפל בכך על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא או הומיאופטיה, אשמח לעמוד לרשותך, בברכה, אילן. 0528077713

21/07/2009 | 12:56 | מאת: מוטי מקונן

יש לנו לקוחות שצרכו אומגה 3 מצמח המרווה וזה עזר להם מאוד! הינה לך עדות של לקוחה אשר בעלה משתמש באומגה 3 מרווה: http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=nMf0m6dJ7Tg&next=%2Fmy_videos%3Fpi%3D0%26ps%3D20%26sf%3Dadded%26sa%3D0%26sq%3D%26dm%3D2 לפרטים: מוטי 054-5855460 דוד 0502232937 אתר: omega3marva.co.il

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה