אפילפסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/05/2009 | 15:49 | מאת: מאיר

ביתי בת שלוש כשנה וחצי חולה במחלת אפילפסיה המתבטא בנפילות רבות כתוצאה מחוסר איזון או רפיון שרירים ללא איבוד הכרה .מטופלת בדפלפט קרניטין פרזיום וקפרה ועדין לא מאוזנת .הילדה אובחנה בסוג אפילפסיה ASTAATIC EPILEPSY עם חשד DOOS SYND . באחד הפורומים המליצו על תרופה בשם קולנקס שעוזרת לתופעה . מה דעתך ? האם ישנם אחוזי הצלחה בלקיחת התרופה קולנקס ? תודה

מאיר שלום, לא ידוע לי על תופעות השימוש בתרופה זו, כדאי לשאול בעצת הרופא המטפל. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ הומיאופטי/נטורופטי אשר מסייע רבות במניעה ובטיפול באפילפסיה בצורה טבעית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה