שילוב בין רמוטיב וגאבא כטיפול לחרדות ואי שקט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/10/2019 | 15:07 | מאת: הלנה

שלום , כרגע אני מטופלת ב״רמוטיב״ לחרדה ואי שקט. לא רציתי לקחת את תרופת האסציטלופרם שרופאת המשפחה שלי רשמה לי. התייעצתי עם הפסיכיאטר שלי והוא הסכים לתת לי רמוטיב המבוסס על צמח. כרגע המצב בשליטה אך עדיין יש מעט חרדות ואי שקט. האם אפשר לקחת בנוסף את התוסף גאבא? הבנתי שזה יכול לעזור. שאלתי את הפסיכיאטר שלי לגבי התוסף והוא לא הבין בכלל מה זה גאבא. לכן מתייעצת כאן. תודה.

הלנה שלום, לא מומלץ לשלב האבא עם היפריקום כיוון ששילוב זה עשוי לגרום לתופעות לוואי שונות. מנסיוני ניתן בהחלט לחזק את מערכת העצבים על ידי אבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף. אשמח לעזור בנושא, חג שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה