חלופה טבעית לכדור נוגד חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/09/2019 | 14:55 | מאת: שרי

צהריים טובים אילן, בעקבות אירוע לא פשוט שאירע לבני לפני כחודש(ושעדיין לא הסתיים), בו עמדתי לצידו ותמכתי בכל כוחי, אני חשה בשבועיים האחרונים חולשה כללית, דפיקות לב מואצות ומוטרדת ממחשבות שונות ומעיקות.. אני נוטלת רגיעון ורסקיו, אבל התחושות לא חולפות. אינני מעוניינת לפנות לרופא המשפחה לקבלת כדור נוגד חרדה אבל בהחלט אשמח לשמוע ממך על אפשרות של נטילת כדור צמחי חלופי או כל פתרון אחר שיש בידך להציע על מנת לחזק את הגוף והרוח.. תודה גדולה ויום מצויין!

שרי שלום, אשמח לעזור לך בנושא זה וחיזוק מערכת העצבים. אודה לך אם תיצרי עמי קשר בטל. 0528077713 לפרטים נוספים, הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה