5htp אינטראקציה עם קלונקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/08/2019 | 09:11 | מאת: אליה

הופסקה פריזמה לפני חודש , ( נלקחה חודש) ישנן תסמיני גמילה, נלקח חצי קלונקס לסירוגין, להרגיע, האם אפשרי להקל על תסמיני גמילה במקום קלונקס לקחת 5htp ???

אליה שלום, לפני שמתחילים בגמילה מכדורים כאלו חשוב להגיע ליעוץ בקליניקה, כיוון שכך ניתן למנוע את תסמיני הגמילה ולאפשר לגוף להתנקות מרעלים ובו בזמן לחזק את הכבד ומערכת העצבים. לגבי ה 5htp אני לא ממליץ לקחת אותו בלי יעוץ אישי כיוון שייתכנו לו תופעות לוואי, אשמח לעזור בכל שאלה טלפונית, שבת שלום, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה