ספיגת מגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/05/2009 | 14:15 | מאת: טליה

אני בהריון ועד לפני חודש נטלתי מגנזיום ציטראט ע"פ המלצת הרופא. המשכתי לסבול מהתכווצות שרירים חמורה ביותר, לא יכולתי לישון לילות שלמים עד כדי פיתוח חרדת שינה.התייעצתי בפורום לידה והמליצו לי על אנטי לג קראמפס של נווה פארמה (מגנזיום הידרוקסיד) מהלילה הראשון לא התכווץ לי שריר אחד בגוף. אני קצת כועסת ולא מבינה מדוע לא הומלץ לי מלכתחליה לרכוש את המוצר הזה? (לאחר בדיקה הציטראט הוא המומלץ ע"י הרופאים ואני לא היחידה שהתאכזבה) האם יש לכך הסבר?

05/05/2009 | 12:52 | מאת: ליאורה

כן, אני מבינה לליבך. כאבי השרירים האלה באמת היו סיוט.. אני מניחה שיש לרופאים או לקופה אינטרס לקדם מוצר ספציפי. אנטי לג קראמפס עזר גם לי.

טליה שלום רב, לא ידוע לי על אינטרס מסויים של הרופאים (אולי זה מחוסר ידיעה), אך אני שמח על כך שמצאת את הטיפול הכי טוב בשבילך ומאחל לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך המופלאה הזאת, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה