פטריה בלשון וטיפול בניסטטין ולכסניות אגיסטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/08/2019 | 09:31 | מאת: דיאנה

הי, לאחר טיפול אנטיביוטי בהלקובקטר, הופיעה לי פטריה בלשון, קיבלתי טחפול בניסטטין ובלכסניות של אגיסטן למשך 10 ימים. הרוקחת המליצה לי להתחיל רק בניסטטין, היה שיפור אך ראיתי שהוא איטי. לכן ביום השישי לטיפול הוספתי את הלכסניות. הלשון התנקתה ב2/3 , עברו כבר שבועיים. כמה זמן ניתן להמשיך טיפול בניסטטין ובלכסניות אגיסטן, האם צריך להמשיך תקופה גם לאחר שהפטריה תיעלם?

דיאנה שלום, למיטב ידיעתי הטיפול ניתן כטיפול אקוטי ולא מניעתי ולכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול. בכל מקרה, בכדי למנוע את חזרת ההליקובקטר ולמנוע זיהום פטרייתי אני ממליץ לך לקחת כמוסות פרוביוטיקה במינון של 25 מיליארד חיידקים ליום בשילוב עם כמוסות כורכום במינון של כמוסה ליום. הייתי ממליץ לך להגיע לאבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי כיוון שחשוב לחזק את מערכת החיסון שלך ובכך למנוע דלקות וזיהומים בעתיד, לפרטים נוספים באתר www.alternativypharmacy.com הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה