כאבי מפרקים וקפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2018 | 17:01 | מאת: אמה

שלום, אני מתמודדת עם כאבי מפרקים וקפיצות שרירים בחצי שנה האחרונה ,בהתחלה התחיל בסחרחורות , כל הבדיקות חוזרות תקינות וכניראה שמדובר בפיברומיאלגיה ( נשללו מחלות אוטואימוניות) האם יש איזשהן תרופות הומאופתיות שיכולות לעזור , אני כבר חסרת עצות . "

אמה שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בנושאכאבי המרפקים וחולשות השרירים וגם בנושא הפיברומיאלגיה על ידי אבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים להפחתת הכאבים והדלקות, אשמח לעמוד לרשותך, שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה