שאלה חשובה לגבי augmentin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/07/2018 | 13:51 | מאת: סהר

שלום, אני עובר עקירת שיני בינה בעוד כמה ימים ונאמר לי לקחת augmentin חצי שעה לפני העקירה, ורציתי לדעת האם זה כדור שניתן לפורר לתוך כוס עם מים או לא? ואם לא אז האם יש תחליף שכן אפשר לעשות זאת? תודה רבה.

סהר שלום, את האוגמנטין לא רצוי לפורר ולהמיס שכן החומר עשוי להפוך ללא פעיל בצורה זו ולא להשפיע. ניתן במרשם רופא, להחליף את הכדור בתרחיף אוגמנטין, אך רק לאחר התייעצות עם הרופא לגבי המינון המדויק עבורך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה