שאלה לגבי כמוסות ליקוריץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/08/2017 | 15:15 | מאת: שולה

בת 59, 3 חודשים לאחר התקף לב וצנתור טיפולי בעורק כלילי עם סטנט. מטופלת באפיאנט 10 מ"ג ואספירין 100 וליפיטור 80. האם כמוסות ליקוריץ יועילו לי. האם Q10 יעזור גם כן.

שולה שלום, לא הייתי ממליץ לך לקחת את צמח הליקוריץ כיוון שישנם חומרים פעילים בצמח שעשויים להעלות את לחץ הדם. כאשר רוצים לשלב טיפול טבעי עם תרופות חשוב להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה ולאחריו ניתן יהיה להתאים את התזונה הבריאה וצמחי המרפא באופן שלא יווצרו אינטראקציות בין התרופות לתוספי המזון ולצמחים, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה