כרום פיקולינט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/12/2008 | 19:33 | מאת: אלירן

רוקח נכבד, קראתי על התוסף כרום פיקולינט שהוא עלול לסרטן. מאידך קראתי שאין זה נכון. מידע סותר שכזה מאוד מבלבל ומביך, ואודה לך אם תתייחס לסתירה זו, עפ"י ידע מחקרי או מוסמך. אלירן

אלירן שלום, הכרום פיקולינט מסייע באיזון רמות גבוהות של סוכר, טריגליצרידים וכולסטרול. מסייע ביצור אינסולין, באיזון הפרשתו במהלך היום ובוויסות רמות הסוכר בדם. לכן יעיל גם במצבי היפוגליקמיה. מפחית כמיהה לסוכרים ולפחמימות, מסייע בהפחתת משקל. מגביר בניית שרירים ומשפר שריפת שומן. למיטב ידיעתי אין סכנה בנטילת התוסף, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה