אבחון גנטי טרום השרשה (PGD) והפרייה חוץ גופית(IVF)

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/01/2012 | 14:44 | מאת: מיטל

שלום, אני חברה בקופת חולים כללית (פלטינום) וכן בעלת ביטוח בריאות פרטי. בקופת חולים נמסר לי כי אני זכאית לכיסוי טיפולי הפרייה חוץ גופית (הם שולחים לי עלון בנושא). יחד עם זאת, נציג השירות לא ראה זכאות לאבחון גנטי טרום השרשה. לכן יצרתי קשר עם הביטוח הפרטי שם נאמר לי שכל בדיקה לאבחון בעיה רפואית מכוסה בפוליסה. האם לדעתכם בדיקת האבחון הגנטי טרום השרשה (PGD) נכנסת בהגדרה? תודה מראש!

מיטל שלום, יש לקרוא את תנאי הפוליסה בכדי לענות על שאלתך. אם תרצי, תוכלי לשלוח אלי את הפוליסה. לרשותך תמיד

31/01/2012 | 15:04 | מאת: מיטל

מאיה שלום, תודה רבה על המענה. אני כרגע פועלת לקבלת הפוליסה לידיי. אם לא אסתדר עם ניסוחה/ פרשנותה אפנה אלייך שוב. שוב תודה, הצעתך למשלוח הפוליסה אינה מונת מאליה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד