זכויות לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

26/01/2012 | 09:08 | מאת: אאא

בוקר טוב! אימי בת 57 עברה ניתוח לב להחלפת מסתמים ביום חמישי האחרון. כנראה בשבוע הבא משתחררת מבית החולים. מבוטחת בכללית. רציתי לשאול לאיזה תנאים זכאית זקוקה לעזרה יומיומית. בנוסף אישה חולה פרט לניתוח שעברה.

בוקר טוב, אדם אשר עבר ניתוח לב, זכאי, הן מטעם סל הבריאות הקבוע בחוק והן מטעם הביטוחים המשלימים, להשתתפות בשהות בבית החלמה, המספק השגחה רפואית והדרכה בתנאי בית מלון. הנני ממליצה לך לפנות לקופ"ח לקבלת פרטים נוספים. לרשותך תמיד

26/01/2012 | 12:43 | מאת: הכללית

אשמח להפנות את אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך באופן אישי בנושא. אודה לך אם תמלאי את פרטייך האישיים בלינק המצורף: http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/ ונציגנו ייצור עמך קשר בהקדם. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד