דום לב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/01/2012 | 16:21 | מאת: דודי

שלום רב.עברתי ארוע של דום לב כולל השתלת דפיברילטור.100 נכות רפואית ו100 אחוז אי כושר עבודה מביטוח לאומי.ישלי ביטוח מ אי איי גי לתאונות אישיות.הגשתי תביעה והם מסרבים לשלם כי לטענתםזה לא ארוע חיצוני שגרם לדום לב אך דום לב גם לא מוגדר כמחלה.זה ארוע פתאומי שקרה.האם אין סיכוי או להגיש שוב תביעה לפיצוי מלא או חלקי.מדובר על 250000 שח.תודה וכל טוב

צריך לקרוא את הפוליסה תוכל להעבירלי אותה למייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד