החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

04/06/2007 | 21:20 | מאת: דליה

אני עומדת לעבור ניתוח. יש לי ביטוח מנורה. וכן מכבי זהב. אם אבצע הניתוח באופן פרטי באמצעות מנורה. האם אהיה זכאית לפיזיוטרפיה מטעם קופ"ח לאחר הניתוח? אם לא האם אוכל לתבוע הוצאות פיזיוטרפיה ממנורה? יש לי ביטוח בריאות רגיל כולל ניתוחים.

שלום רב על מנת לתת לך תשובה מדויקת יש לקרוא את תנאי הפוליסה שברשותך כדאי לזכור שסל הבריאות מעניק 12 טיפולי פיזיטרפיה בלבד יתכן וכדאי לך להגיע להסדר מראש עם חברת הביטוח על פיו תעברי את הניתוח במסגרת מכבי זהב והחברה תתחייב לשאת בעלות הפיזיוטרפיה ואולי עלויות נוספות שיגרמו לך בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד