אי החזר מביטוח פרטי עבור הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/12/2011 | 09:44 | מאת: איילה

שלום רב בתי טופלה בהורמון גדילה. הטיפול הומלץ ע"י רופאיה, למרות שלא נמצא חסר בהורמון גדילה. ועדה אישרה את השימוש בתרופה ואנו מימננו את כל הטיפול מכיסנו. ניסיונות לקבל החזר מהראל ודקלה עלו בתוהו בטענה שהטיפול הוא קוסמטי. מה ניתן לעשות? שמעתי שמבוטחים מצליחים לקבל החזר, כיצד? תודה רבה

אשמח לנסות לסייע לכם אנא צרו קשר עם משרדי לצורך תאום פגישה לפגישה יש להביא את הפוליסות וחומר רפואי הפגישה אינה כרוכה בתשלום טלפון 03-7517274

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד