השתלת לב מלאכותי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/11/2011 | 11:36 | מאת: יוני

אבי אמור לעבור בדצמבר השתלת לב מלאכותי עד מציאת לב בארץ.אשמח לדעת מה הזכויות שמגיעות לנו ממכבי זהב לגבי שיקום,מה מגיע מחברת הביטוח(הראל) והאם אפשר לקבל מחברת הביטוח פיצוי עבור זה שמכבי משלמים עבור כל הניתוח

יוני שלום, במסגרת סל שירותי הבריאות הקבוע בחוק, ניתנים השתתפות בשהייה בבית החלמה לאחר ניתוח לב וכיסוי להתעמלות שיקומית. מכבי מגן זהב - מרחיבה במקרים אלו את היקף הכיסוי. באשר לפוליסה של הראל - יש לקרוא היטב את תנאי הפוליסה בכדי לענות על שאלתך, שכן, להראל ישנם מוצרים ביטוחיים רבים וקיימים הבדלים מהותיים בין תוכנית לתוכנית. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד