דחייה בגין הפלה!!!!!

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

26/09/2011 | 18:48 | מאת: נילי

חברת הפניקס המתהדרת בשירות הכי טוב דחתה את תביעתי למימון ניתוח הפלה שהיה נחוץ בגלל בעיה רפואית. האישורים הועברו בהתאם. החברה מנפנפת לי בשורה אחת: .....קיים סייג בכל הקשור במישרין או בעקיפין להריון או לדה עפ"י נספח 1632 סעיף 4.5 .....ניפלא. יחד למכתב זה היא צירפה 5 דפים אם ברצוני לערער. האם לא היתה אמורה לשלם את הניתוח?הרי מדובר בצורך לא בנוחיות!!!!! נילי

אין מה לעשות, תמיד כדי לקרוא היטב את הפוליסה לפני שרוכשים את הביטוח ואז לא יהיו הפתעות בעתיד

27/09/2011 | 17:43 | מאת: נילי

מה היה עלי לקרא? עשיתי הפלה כי היתה בעיה רפואית. לא עשיתי הפלה בגלל הכיף. מדוע הפניקס לא משלמת? ואם היא בטוחה כל כך אז למה היא שולחת לי 5 דפים לעירעור?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד