תביעה לתגמול חולה סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/09/2011 | 09:53 | מאת: שלום

אני חולה פרקינסון, סכרת וסרטן בערמונית. אני שייך לקופת חולים כללית ומבוטח בדקלה , ואני רוצה לדעת מדוע דחו את תביעתי לגמול סיעודי?

שלום, הביטוח הסיעודי של דקלה, לחברי קופ"ח כללית, מעניק גמלת סיעוד במידה והמבוטח אינו יכול לבצע בכוחות עצמו 3 פעולות יומיומיות מתוך 6 (לקום ולשכב, להתלבש ולהתפשט, לאכול ולשתות, להתקלח, לשלוט על הסוגרים או ללכת) או במקרה של תשישות נפש. בכדי לודוק האם המבוטח נמצא במצב סיעודי, חברת הביטוח מבצעת לו הערכה תפקודית. כנראה, שבמסמכים הרפואיים שהגשת ו/או במסגרת ההערכה התפקודית שבוצעה לך, חברת הביטוח החליטה שאינך במצב סיעודי. במידה והנך סבור אחרת, נשמח לסייע לך במימוש הזכאות. לרשותך תמיד

קביעת הזכאות היא במידה רבה סוביקטיבית אשמח לעבור על המסמכים ולהביע את דעתי תוכלו לשלוח לי את החומר למייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד