שאלה לד"ר פרישמן-אישור ניתוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/09/2011 | 18:52 | מאת: קא

שלום שלום השאלה שלי היא לגבי קופ"ח מכבי/מכבי מגן אשר אינם מאשרים לי(מסרבים לתת טופס 17) לעבור ניתוח בטענה שמדובר בניתוח קוסמטי. מסרתי להם 3 חוות דעת/המלצות של רופאים כירורגים של הקופה + מכתב של אנדוקרינולוג אך הדבר לא עזר. מדובר בניתוח גינקומסטיה אשר ידוע ומקובל כי בעיה זו אינה רק אסטתית אלא בריאותית ותפקודית. האם הם צודקים ומה עוד אפשר לעשות לדעתך בעניין? תודה

אין הרבה מה לעשות תפנה לממונה על תלונות הציבור במשרד הבריאות היא לפעמים עוזרת במצבים כאילו

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד