אילת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/09/2011 | 16:11 | מאת: אוסנת

שלום רב כל חברות הביטוח מוציאות לנו את הנשמה כשהם צריכים לשלם .אבא שלי שילם שנים ביטוח סיעוד לדקלה .וכיום אבי במצב סיעודי וכבר חצי שנה מחודש מרץ הם מטרטרים אותי כל פעם הם מבקשים מסמך אחר ובכל מסמך הם מטפלים חודש ויותר כבר הוציאו לי את הנשמה ואת כל החסכונות צריך לצאת נגד כל חברות הביטוח לבטל את כל הביטוחים ולתת להם ליפול או להוציא חוק שיגדיר שתוך זמן מינימלי נקבל תשובות מחברות הביטוח נ מ א ס ת ם

אם חברת הביטוח לא תשלם לך אשמח לנסות ולסייע תוכל לפנות אלי במייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד