מכבי זהב - שאלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/09/2011 | 17:28 | מאת: עמי

בן 60,מגן זהב מכבי ,מבוטח וותיק של מכבי, לאחר צנטור + סטנט ,אושר לי ליפיטור אבל רק פעם אחת הצלחתי לקבל זאת לפני חודשיים כבר לא נותנים אלא תחליף גנרי של טבע, שמתי לב שכל פעם מכבימחליף לתרופה זולה יותר גם בתחומים אחרים ,שאלתי האם כמבוטח זהב אינני זכאי לקבל תרופות מקוריות ולא תחליפים שאינני יודע מה יעילותם ???

ראשית אתה לא זכאי בנוסף אין משמעות אם אתה צורך תרופה גנרית או אתית כל עוד מדובר בואתו חומר פעיל ובאותו מינון חבל להתעקש

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד