תשלומים מהביטוח לאומי במקום ניצול ימי מחלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/05/2011 | 22:38 | מאת: רבקה

בעלי, כבן 60 עבר תאונת דרכים בה נדרס כהולך רגל ונפגע ברגלו וקיבל חופשת מחלה עקב הפציעה. כשלושה שבועות לאחר מכן, בעודו בחופשת מחלה, עבר אירוע לבבי-התקף אנגינה קשה שבעקבותיו עבר צינתור. השבוע נאלץ לעבור צינתור נוסף בעורק אחר. במשך כ-5 חודשים הוא לא עובד וזה על חשבון ימי המחלה שלו.לא נקבעה לו נכות כלשהיא בעקבות הפציעה בברך.האם הוא זכאי לקבל לפחות עבור חלק מהימים החזר מביטוח לאומי במקום לנצל את כל ימי המחלה שלו? האם יש משהו שהוא צריך לעשות כדי לקבל תגמולים נוספים מגופים אחרים? תודה

על מנת לתת לך עצה צריך לראות חומר רפואי אולי ניתן יהיה לקשור את האירוע הלבבי לתאונה אני מציע שתתיעצי עם מומחה בתום אם תרצי תוכלי להתייעץ גם איתי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד