ביטוח טיסה של הריון אחרי טיפולים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

06/04/2011 | 09:28 | מאת: שלום

שלום אני טסה לארהב בשבועות 7-8 של ההריון. אני אחרי טיפול הפרייה. הבנתי שיש צורך בפוליסה מיוחדת להריון, אך האם יש הבדל ביןהריון שהושג בדרך טבעית לבין הריון לאחר טיפולים, מבחינת הביטוח? לציין שההריון תקין, אינו בסיכון ואיני סובלת מבעייה כלשהי או לוקחת תרופות. בנוסף, על איזה סכום כדאי לבטח הריון בשבועות אלה? תודה

שני שלום, מרבית הפוליסות, מעניקות כיסוי ביטוחי להריון, עד השבוע ה-26. כיסוי זה, אינו כולל בדיקות הקשורות להריון ולהתפתחותו, לידה מוקדמת, טיפול ו/או אשפוז הולד ומקרה של שמירת הריון. כמו כן, מרבית הפוליסות מחריגות באופן גורף כיסוי להריון שהושג ע"י טיפולי הפריה. הנני ממליצה לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך ולקרוא היטב את החריגים הכלליים והאותיות הקטנות. לרשותך תמיד

06/04/2011 | 10:45 | מאת: למאיה

כתבת: "כיסוי זה, אינו כולל בדיקות הקשורות להריון ולהתפתחותו, לידה מוקדמת, טיפול ו/או אשפוז הולד ומקרה של שמירת הריון." אם כן, מה כיסוי כזה כן מכסה בכל מה שנוגע להריון? תודה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד