התקף לב כשלושה ימים לאחר סיום עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

06/03/2011 | 00:33 | מאת: דואגת

שלום חמי בן עבר התקף לב ובעיקבותיו צינטור כשלושה ימים לאחר שסיים עבודתו הוא עובד בענף הביניין כשהוא כל פעם עובר מפרוייקט לפרוייקט שבנהם יש לו תקופות ללא עבודה שבהם הוא בגדר מובטל האם הוא זכאי לקבל תמיכה מביטוח לאומי איזו שהיא קיצבה למרות שזה קרה בתקופה בה לא עבד??? (הוא גם לא היה שייך למקבלי אבטלה בתקופה זו) האם יש לו את הזכות בכלל לפנות לאן שהוא עבודתו היא פיזית מאוד ואין ספק שהוא לא יוכל לחזור ולעבוד בה בזמן הקרוב אם בכלל האם משום שזה קרה בזמן שהוא לא עבד?? כמה זמן אדם שעבר צינטור חסימה של 99% בעורק הראשי וחסימה נוספת של 95% בעורק נוסף יכול לחזור לפעילות ומה המגבלות? אשמח לקבל תשובתך והכוונתך אנו ממש בעלטה מיום חמישי שזה קרה תודה

צהרים טובים, ניתן לבחון את האפשרות להגיש למוסד לביטוח לאומי תביעה בגין נכות כללית ולבקש פטור ממס הכנסה. במידה וחמך עבד במהלך השנה שקדמה לאירוע ויש ברשותו ביטוח אובדן כושר עבודה, ניתן להגיש תביעה גם בעניין זה. בנוסף, כדאי לבדוק אם יש ברשותו ביטוח פרטי המעניק פיצוי כספי במקרה של מחלה קשה. חזרה לפעילות / לעבודה - תלויה כמובן במצב בריאותו ובהמלצת הרופא המטפל. לרשותך תמיד

06/03/2011 | 16:36 | מאת: דואגת

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד