החזר הותאות אמבולנס נ"טן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/02/2011 | 18:57 | מאת: יעל כ.

שלום וברכה לפני 3 שבועות אושפזה אימי בת 83 ניצולת שואה בשל ברונכיטיס קשה ביותר,הייתה מאושםזת בפנימית 5 ימים ושוחררה במצב לא הכי,(בשל מצוקת אישפוז) למחרת הגענו למרפאה אם התקף נשימתי היא קיבלה טיפול ונשלחה לביתה עם ט' 17 למקרה שנאלץ לפנות למיון, כך היה גם ביום שלמחרת רופאת משפחה המחליפה צידה אותנו בט' 17 לכל מקרה שלא יהיה וצינה שהיא ממליצה להעבירה באמבולנס בשבת הזעקי אמבולנס כי אמי נחנקה, האמבולנס הזעיק נטן ולאחר יצוב מצבה העבירו אתה למיון,בו שהתה כחצי יום עד ליצוב מצבה פניתי לרופאת המשפחה אך זו אמרה שמגיע לה רק 50% החזר, הכיצד טענתי הרי אם זה היה קורה ביום רגיל היית את בעצמך מזמינה נטן והיינו פטורים מתשלום (שזה אפסורד בפני עצמו במצב כזה חריף הייתי אמורה להסיעה כ10 ד' למירפאה-אני נחרדת מעצם המחשבה שהייתה מגיעה ללא רוח חיים)ההחלטה להזמין נתן לא הייתה שלי אלה של הצוות הרפואי באמבולנס מה עושים עם הפורמליסטיקה השרירותית הזו תודה על תשובתך

04/02/2011 | 18:21 | מאת: ...........

קיראי כאן- http://www.patients-rights.org/index.aspx?id=4145

05/02/2011 | 16:15 | מאת: יעל כ.

תודה על תשובתך קראתי בעיון אך לא קבלתי שום מידע לגבי המקרה שלנו, זה שיש החזר של 50% נכתב על גב הבקשה לתשלום של מד"א,אך כמו שכתבתי ההחלטה על נטן היתה של הצוות של האמבולנס הרגיל וכו, ואם זה היה החלטה של רופאת המשפחה אז היה החזר מלא(אני טועה?...)אך המקרה התרחש בשבת! אודה לתשובתך

את צודקת אבל אילו הכללים גם אם הם לא הכי הוגנים הם עדיין הכללים רק למי שאושפז מגיע החזר מלא של האגרה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד