ניתוח שחזור קנה לתינוק בחו"ל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/01/2011 | 18:50 | מאת: דרלין

בני התינוק נולד במז"ט כשהוא סובל ממספר מומים בקנה ועקב כך מוכר כנכה ע"י הביטוח הלאומי ונמצא באשפוז בית. הרופאים אומרים שמצבו דורש ניתוח שחזור קנה. קיימים ניתוחי שחזור קנה בארץ אבל, ע"פ עדות הורים אחרים, אחוז ההצלחה נמוך יחסית (לא הצלחתי לקבל נתונים רשמיים לגבי ניתוחים אלה) וכן הנטייה היא לנתח בגיל מאוחר יחסית (3 ומעלה) בעוד שאחוז ההצלחה של ניתוח מקביל בארה"ב גבוה יחסית (כ- 90%) ושם מנתחים גם בגילאים צעירים יותר. יש לנו ביטוח "מכבי מגן זהב" וכן ביטוח פרטי של הראל המכסה את הילד מיום לידתו, כולל מומים מולדים (נכתב במפורש). עקב עלותו הגבוהה של הניתוח, נצטרך להפעיל את שני הביטוחים אם נרצה להגיע לכיסוי מלא של העלויות. שאלותי: - מה הסיכוי לקבל מימון של הביטוח הפרטי? - מה הסיכוי לקבל מימון של "מגן זהב"?

יש סיכוי, אני מכיר כמה מקרים שקיבלו אם לא תסתדרו אשמח לסייע לכם ניתן לצור איתי קשר במייל האישי שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד