עומד לעבור אורתוסקופיה ירך

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/12/2010 | 21:54 | מאת: מש

שלום! אני מבקש לדעת באופן עקרוני בלבד אם יש לי ביטוחים מגן זהב של מכבי וביטוח פרטי של ה'פניקס' איך כדאי להתנהל ? למשל לבצע את הניתוח באופן פרטי ולפנות לחברת הביטוח ושהיא תדרוש כסף ממכבי אין לי מושג איך כדאי לי לשלם הכי פחות השתתפויות עצמיות. נכון לא תיארתי את תנאי הפוליסה של הפניקס אבל רק באופן עקרוני , האם בדרך כלל מסלול הביטוח הפרטי עדיך על מסלול הקופה? תודה מראש

מש שלום, בחלק מהפוליסות הפרטיות, ניתן כיסוי לניתוחים במסלול משלים לביטוח המשלים, כך שבמקרה זה, יש לעבור את הניתוח הדרוש דרך מכבי מגן זהב ואת הייתרה לתבוע מחברת הביטוח. בפוליסות אחרות, ניתן כיסוי מלא לניתוחים ללא תלות בביטוח המשלים ובפוליסות אלו, נהוג לשלב סעיף המעניק למבוטח פיצוי במקרה שעבר ניתוח ולא תבע את החברה. יש לבדוק את תנאי הפוליסה שברשותך ולקבל החלטה מושכלחת לגבי הניתוח. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד