ניתוח הסרת גוש

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/11/2010 | 10:50 | מאת: yael

בוקר טוב, יש לי שאלה. אני אמורה לקבל החזר מחברת הביטוח בה אני מבוטחת באופן פרטי עבור ניתוח שביתי עברה בגין הסרת גוש מעל העין. את הניתוח עשינו דרך קופ"ח. בביטוח הפרטי אומרים שההחזר יהיה עבור 50% שכר ממוצע למנתח. האם אתם יכולים לעדכן אותי מהו השכר הממוצע? תודה,

קשה לדעת כי אני לא יודע איזה ניתוח היא עברה אבל בהנחה שמדובר בניתוח קטן להסרת נגע שטחי מדובר בעלות שכר רופא שבין 2000 ועד 4000 ש"ח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד