בדיקת אונקוטייפ- סרטן השד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/10/2010 | 16:00 | מאת: סיגל

לד"ר פרישמן שלום אימי בת 70 ומסיימת טיפול כימותרפי לאחר ניתוח להוצאת גוש סרטני מהשד לאחר הניתוח נשלחה דגימה לבדיקת אונקוטייפ. בדיעבד הסתבר לנו כי הקופה-מכבי, אינה מממנת את הבדיקה מאחר ובלוטה אחת שלה נמצאה נגועה לאימי ביטוח פרטי די נרחב, אולם כעת חזרה אלינו חברת הביטוח וסרבה לשלם בתואנה כי בדיקת האונקוטייפ איננה בדיקה פתולוגית וכי הם מחזירים תשלום רק לבדיקה פתולוגית. למיטב הבנתי בדיקת אונקוטייפ הנה בדיקה פתולוגית שמבצעת אבחון גנטי אך כמובן אני לא מקצועית בנושא. אודה להתייחסותך בנושא זה, האם בדיקה זו נחשבת בדיקה פתולוגית?האם נראה לך שאם מדובר בהגדרה סמנטית יש לנו סיכוי לקבל סיוע במימון? למותר לציין כי הוצאותינו עצומות ובדיקה זו יקרה מאד כך שנושא זה ממש חשוב בשבילי בברכה, סיגל

תשלחי לי במייל יותר פרטים איזה ביטוח יש לה בדיוק את התשובה השלילית של חברת הביטוח ואנסה לעזור [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד