הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/09/2010 | 11:51 | מאת: אתי

שלום רב בני בן 8 לאחר בדיקות הסתבר כי אין לו חוסר בהורמון גדילה, אך הרופא המליץ על מתן הורמון גדילה. יש לנו ביטוח מושלם פלטינום בכללית. שאלתי היא האם הקופה משתתפת במתן הורמון גדילה במקרה כזה? ביטוח הראל ענו למרות שיש לי ביטוח רפואי פרטי מהיום שהוא נולד. תודה

פלטינום לא ישלם אם יש לך ביטוח בהראל הם כן אמורים לשלם אם הם מסרבים, דבר איתי

26/09/2010 | 17:06 | מאת: אתי

בביטוח הראל מסרבים להשתתף במימון מהסיבה כך לטענתם שזה לא מוכר כתרופה בארץ. אודה לך אם נוכל לדבר איתך על מנת שתיעץ לנו על המשך טיפול מול הראל.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד