בירור בנוגע לפיצוי - ביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/06/2010 | 13:58 | מאת: חגית

שלום , לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח לכריתת רחם בבית חולים פרטי יש לי ביטוח משלים בקופה"ח ,וביטוח בריאות פרטי בחברת כלל. החלטתי לעבור את הניתוח דרך קופה"ח ולשלם השתתפות של כ 490 ש"ח לאחר שעברתי את הניתוח, ויצאתי מבית החולים, הגשתי תביעה לחברת הביטוח , ושלחתי את טופס סיכום הניתוחלחברה(כלל). חברת הביטוח החליטה לפצות אותי ב 4000 ש"ח (50% מעלות הרופא המנתח בניתוחים בבית חולים ציבורי.אציין שאני עברתי בפרטי) א. הסכום לפיצוי מחברת הביטוח נראה לכם הגיוני? ב. איך ניתן לדעת מה עלות של ניתוח כזה דרך חברת הביטוח? ג. מה עם ימי האישפוז , האם החברה לא אמורה להשתתף בהוצאה? ד. ימי מחלה (30 יום) גם אין השתתפות? ה. אם אגיש ערעור , מה רצוי לטעון ? נקודה חשובה :כאשר ביררתי בבית חולים הפרטי מה עלות של ניתוח כזה, נאמר לי שהסכום מתחיל מ 12.000 ל-20.000 עזרתכם והחוונתכם נחוצה. תודה.

חברת הביטוח מפצה על פי מה שהיא מחוייבת בפוליסה אני מציע לך לקרוא את הפולסה ושם כתוב על בסיס מה חברת הביטוח מחליטה לפצות את הלקוח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד