שיקום לאחר החלפת מפרק ירך חוזרת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/06/2010 | 17:50 | מאת: YAYA

שלום בעלי עבר ניתוח של החלפת מפרק ירך. החלפה חוזרת. כרגע מגיע לו שיקום. נאמר לנו ע"י הרופא כי יש מחלקות טובות בתל השומר ובבית לוינשטין. כמו כן נאמר לנו שיש מרכז שיקום בראשון לציון של קופח מכבי - הקופה בו הוא חבר האם באמת יש למכבי מרכז שיקום.? והאם החוא מתאים לסוג שיקום כזה אשמח לקבל תשובה

אני מתנצל אבל אני לא מכיר את כל מרכזי השיקום אני מציע שתייעצי עם האורטופד שניתח אותו היכן הוא ממליץ לעבור את הליך השיקום

10/05/2012 | 06:45 | מאת: מיכל

גם אמא שלי - האם ידוע לך פרטים על השיקום מה מומלץ?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד