במילים פשוטות מגן זהב גם דוחה כשהמל''ל דוחה ?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/03/2007 | 21:31 | מאת: אוף

כשהמלל דוחה תביעת תאונת עבודה אז גם מכבי מגן זהב דוחה אותה ? כלומר כן הניפגע נשאר נטוש מכל הכיוונים ולא זכאי להחזרים על מיכשור או יועץ רופא פרטי לגבי המקום שניפגעעעעעעע? ואיפה ההגיון שבזה ? מדינה זבל חוקים זבל ,,,,,,,, הודה לתשובה במילים פשוטות .

25/03/2007 | 18:08 | מאת: רועי רפפורט

מה שאמרתי הוא שבמידה וביטוח לאומי לא מכירים במקרה כתאונת עבודה אז קופת החולים לא יכולה לדחות תשלומים בטענה שמדובר בתאונת עבודה רק בגלל שהגשת תביעה לביטוח לאומי, אלא , הקופה חייבת לשלם.

שלום וחג שמח התשובה היא לא, אם המלל לא מכיר בתביעה זה לא נותן זכות אוטומטית למכבי לא לכסות את ההוצאותה רפואיות על מנת שאוכל לתת לך מידע מדויק יותר שלח לי מידע נוסף אודות המקרה, אם תרצה תוכל לעשות זאת במייל האישי שלי חג שמח ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד