אובדן כושר

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/02/2010 | 14:46 | מאת: צביה

שלום,בעלי נפגע בתאונת דרכים נקבעו לו 10 % נכות קבועים,בבואו לתבוע את פוליסת ביטוח המנהלים שלו התברר שהיה לו גאוט כשנה לפני כניסתו לביטוח,החברה הודיעה לו שאם הוא לא יחתום מחדש על תנאי חיתום (בהפחתה של 50%) הוא לא יקבל כלום,הוא חתם מה אפשר לעשות הרי אין כל קשר בין גאוט לפציעתו בגב ובצוואר? תודות

את צודקת, ובהחלט לא צריך לחתום לפני שבודקים את הסוגיה לעומק צריך לראות חומר רפואי צריך לראות את הצהרת הבריאות ואז ניתן יהיה לקבוע מה נכון לעשות תוכלי להעבירלי את המידע למייל של [email protected] ואני אנסה לסייע לך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד