ביטוח מושלם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/11/2009 | 19:23 | מאת: dan

שלום רב אני חבר בקופ"ח כללית ומבוטח בביטוח משלים פלטינום לאחרונה נאמר לי כי עלי לבצע עקירות כירורגיות ב4 שיני בינה כאשר הלכתי לאחת ממרפאות השיניים של קופח כללית מומחה פה ולסת במרפאה הפנה אותי לטיפול בבית חולים שכן לדבריו העקירות מסובכות בשל קרבת השיניים לתעלת העצבים. בידי מכתב מרופא אשר בו הוא מאשר כי הוא הפנה אותי לבצע את העקירות במרפאת פה ולסת בבית החולים. האם הביטוח מכסה את הוצאות הטיפול או חלק מהן? שכן אני רציתי לטפל בשיני במסגרת הביטוח אך המרפאה לא היתה מסוגלת לספק את השירות והפנתה אותי לטיפול בבי"ח.. מה דעתך?

זה לא עיניין של דיעה זו עניין של תנאי הפוליסה כמובן שההיגון אומר שהביטוח צריך לכסות אבל צריך לקרוא את הפוליסה ולראות מה אומרים תנאי הפוליסה למצב שאותו אתה מתאר

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד