הצהרת בריאות - שאלות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/10/2009 | 01:30 | מאת: משה

1. בהצהרת הבריאות רשום: ,האם יש או היו למי מהמועמדים לביטוח מחלות ו/או הפרעות כלהלן: ... ... ח. האם נוטל תרופות באופן קבוע או מצוי בבירור רפואי כלשהו? ט. האם קיימת מחלה ו/או בעיה רפואית כרונית? סבלתי מאסטמה ונטלתי תרופות. כיום אינני נוטל תרופות אם כי זה בקופת החולים מצויין בחלק של: תרופות קבועות". הסוכן אמר לי לא לרשום כי זה שייך לעבר. גם לגבי האסטמה בשאלות המתאים היה רשום "האם ניתן טיפול תרופתי קבוע"? שוב, היום לא ניתן אבל בעבר כן וזה עדיין מצוי בחלק של תרופות קבועות. מי צודק? שאלה נוספת היא לגבי בעיה בעבר של "קנאקים" בלסת וטיפול במחלקת פה ולסת במשך שנה - האם זה תחת סעיף "מפרקים, עצמות"? מה לגבי משקפי ראיה לטווח ארוך (מינוס חצי בערך, נראה לי) - האם זה נכנס תחת הכותרת "הפרעות ראיה"?

על מנת למנוע בעיות בעתיד כדי מאודלהצהיר על הכל מכל ניתן אחר כך להתווכח עם חברת הביטוח על תנאי הקבלה אבל את המידע חייבים למסור למבטח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד