ביטוח מושלם קופ"ח כללית-זריקות האווסטין- החזר כספי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/08/2009 | 08:29 | מאת: מני

אני צריך לעבור סידרה של זריקות האווסטין בעין ימין כתוצאה של קריש דם בוריד הרישתית שגרם לבצקת ושיטפי דם פנימיים. מפאת דחיפות הענין הרופא ממליץ לעשות את זה ללא המתנה נוספת , חוששני שפנייה לבית חולים כרוכה בהמתנה רבה לכן שאלתי היא :האם נושא זה מכוסה בביטוח המשלים ומה גובה ההחזר שאני יכול לקבל אם אבצע את סידרת הזריקות באופן פרטי.

למיטב ידיעתי הנושא לא מכוסה בביטוח המשלים בכל מקרה אני מציע שתברר במוקד הטלפוני של הקופה שלך אם מדובר במשהו דחוף - הרופא חייב לתת לך פתרון במסגרת בית חולים וחבל שתוציא כסף מהכיס

25/08/2009 | 19:16 | מאת: מני

בצילום OCT אחרון הסתבר שהבצקת בעין גדלה והרופא המליץ להתחיל טיפול זריקות הבסטין. להפתעתי קופת חולים כללית לא אישרה את בקשתי לטופס 17 מאחר ואני לא מוגדר כחולה AMD . התסמינים שיש לי ( בצקת בעין +דימומים) ושיטת הטיפול זהים למחלת AMD המאושרת בסל. האם זה מוצדק שבקשתי לא תאושר??

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד