כאב ריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/05/2009 | 14:41 | מאת: מולי

יש לי כאב בריאות עשיתי צילום והתשובה היא כזאת נפח ריאתי מוגבר היתעבות ברונכיאלית פריברונכיאלית בבסיסי הריאות אני בן 26 מעשן קרוב ל10 שנים קיבלתי טיפול טרופתי של רוליד יכול להיות שיש לי COPD ? בחודש האחרון אני סובל מחולשה נהיה לבן וחש סחרחורת למספר דקות ועובר יש לי לחץ באזור הלב שעובר וחולף וקשה לי לנשום תודה רבה דוקטור בכבוד רב מולי מולי

אנו עוסקים בזכויות מבוטחים ולא בנושאים קליניים פנה לפורום המתאים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד