פציעה בתפקיד האם ניתן לתבוע

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/03/2009 | 17:54 | מאת: אמיר

שלום רב ! אני שוטר לפני כ10 חודשים לערך נפצעתי כתוצאה בתאונת דרכים בעבודה (תאונת אופנוע)נחבלתי בברך ונזרקתי על הגב . לא הובחנו חבלות בגב אך הברך נחבלה ונחבשה במיון מאז היו לי ימים בהם היה לי נימול ביד שמאל אך לא התיחסתי לזה .לפני כשבועיים לערך התעוררתי בבוקר עם כאבים עזים ביד שמאל מהכתף לכיוון המרפק עם ליווי נימול לאורך כל היד עם דגש לכף היד . לאחר בדיקות סי טי אובחן פריצת דיסק צווארית עם הקרנה ליד שמאל . יש לציין כי נרשם דוח פציעה מתאונת האופנוע וכן נחתי בבית כ 3 שבועות . א. האם ניתן לתבוע את משרד הביטחון על פריצת הדיסק שאובחנה ולקשר אותה לתאונה שקרתה במהלך העבודה . ב. יש צורך בעו"ד שייצג אותי בתיק שכזה . בתודה מראש אמיר

24/03/2009 | 09:18 | מאת: בארי

קראתי את הודעתך והתשובה הינה ברורה - בוודאי שאפשר לתבוע חשוב שיהיו בידך את כל המסמכים הרפואיים ואשר אינם מנתקים קשר סיבתי בין התאונה שארעה לך לבין הממצאים שהתגלו, וכן יש חשיבות האם האופנוע הינו של המשטרה או שמדובר באופנוע השייך לך באופן אישי (או לצורך העניין אין המדובר ברכב משטרתי) עדיף להיות מיוצג שכן במקרה זה הפיצוי או לחילופין השמירה על האינטרסים שלך ישמרו בצורה טובה. תשובה זו אינה מהווה תחליף לייצוג אלא נענתה באופן כללי כמידע ראשוני

על מנת להתייחס אני צריך לראות את החומר והמסמכים הרפואיים אני מציע שתתקשר למשרד שלי ותתאם פגישה הטלפון 03-7517274 מאחר והגעת דרך האתר, הפגישה לא תהיה כרוכה בתשלום ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד