ייעוץ לגבי ביטוח בריאות פרטי - עדיין מחכה לתשובה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/11/2008 | 11:49 | מאת: נטע

קישורים ממומנים שלום אני רווקה בת 37 ללא ילדים לפני חצי שנה עשיתי קרן פנסיה מגדל - מקפת + אובדן כושר עבודה מורחב - הגבלה על עמוד שדרה מתני ( בשל בלט דיסק ל5 ס1 ) + הגבלה על ברך ימין ( בעבר קרע חלקי במיניסקוס ) יש לי מכבי מגן זהב - הגבלה רק על הברך שאלותי : איזה ביטוח בריאות פרטי נוסף כדאי לעשות ומה העלויות החודשיות ? הרי יגבילו אותי על המגבלות הנ"ל ? לפני חודשיים - בעיה בכתף שעברה - אני צריכה לדווח על זה ? ( תסמונת צביטת כתף - לאחר פזיוטרפיה במכבי - אין כיום לא מגבלה ולא כאבים ) נוסף לכך - כל 3 חד' אני בביקורת רשתית - בשל קוצר ראיה -7 אבל מזה שנים אין שום בעיה - האם צריך לדווח על כך ? בעתיד ארצה לעבוד טיפולי פוריות - האם מכבי מגן מספיק או שתוכל לייעץ לגבי ביטוח בריאות שיכסה את זה ? תודה מראש לכל שאלותי נטע

שלום בביטוח פרטי סביר להניח שיחריגו אותך לכל בעיה קיימת בברכה

17/03/2009 | 21:11 | מאת: אביגדור

ראשית, אציין כי אני סוכן ביטוח. מוזר שיש לך החרגה במכבי מגן. למיטב ידיעתי - אין להם אפשרות להחריג. אולי את מתכוונת לכך, שאת עדיין בתקופת האכשרה, ולכן אינך יכולה לעשות ניתוח בתחום זה. בביטוח פרטי, כל בעיה קימת - מוחרגת. לעיתים, בעיה קימת, גם מגדילה את הפרמיה. בברכה אביגדור

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד