ביטוח סיעודי לאשה בת 68

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/09/2008 | 00:16 | מאת: ליאת

שלום ד"ר פרישמן כבת יחידה, רציתי לברר איתך האם כדאי לי לעשות לאימי ביטוח סעודי וביטוח בריאות. אימי בת 68, גרושה, גרה בדירה שכורה ומתקיימת מקצבת ביטוח לאומי. מבחינה בריאותית היא סובלת מלחץ דם וכולסטרול גבוהים (מקבלת תרופות לאיזון).קראתי לעומק את מאמרך המענייןעל הדילמה לעשות ביטוח לאדם השייך לעשירון הנמוך אך נשארתי עם שאלות: 1. האם כדאי לעשות עבור אימי ביטוח סיעודי של דקלה (אימי מבוטחת של הכללית) 2. האם כדאי לעשות ביטוח סיעודי פרטי לאור גילה המתקדם של אימי? 3 האם כדאי לעשות ביטוח בריאותי (השתלות, תרופות) פרטי לאור גילה המתקדם של אימי. אשמח לשמוע את דעתך בנדון תודה רבה ליאת

שלום רכישת ביטוח הוא עיניין אישי כמובן שאני בעד ביטוח לדעתי, לאור חשיבות הנושא ביטוח טוב שמתמצא בתחום ולהתייעץ איתו

התכוונתי לומר כי לאור חשיבות הנושא כדאי לך להתייעץ עם סוכן ביטוח טוב שמתמצא בנושא

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד