ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/07/2008 | 16:34 | מאת: פוצי

שלום אני מבוטח בביטוח זהב ויוצא לי תשלום גבוה מידיי,הסתכלתי בחוברת (קופ"ח לאומית) מה אני מקבל בביטוח זהב לעומת הזול יותר בביטוח כסף. אין הרבה הבדל ביניהם (הרבה מהביטוח בכלל מורכב מבדיקות לפני בזמן ההריון והתפתחות הילד) שאין לי צורך בהם בכלל. יש עיניין השתלות שבו ההבדל גדול אבל יש לי ביטוח "לאומית מקסימום" שבו יש ביטוח השתלות .אני משלם 280 ש"ח עבור הכל וכל פעם שהייתי צריך משהו כמו ,תרופה שהקופה סיפקה תרופה גנרית או תרופה ללחץ דם "עם קריטריונים" לא קיבלתי העדפה נענתי בשלילה. אני קורא בחוברות וזה לא להאמין כמה סייגים יש בהם אפילו תרופות מצילות חיים לא תקבל אותם אם אתה בבית חולים רק בבית ! אם אני עובר ללאומית כסף ומוריד ביטוח סיעודי אשלם 90 ש"ח לחודש ויש בו גם "לאומית מקסימום". האם המחשבה שלי נכונה אני חי מביטוח לאומי מקיצבה של 3900 ונראה לי שתשלום של 280 ש"ח על "אולי" פיצוי זה סכום ענק ??? תודה רבה נ"ב אנחנו בעצם מכוסים בביטוח בריאות ממלכתי ויש הרגשה שרק ביטוח פרטי "יציל" אותנו

????? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ?????? ????? ??????? ?? ??? ?????? ???? 120 "????", ??÷? ?? ?????? ????? ?????? ?????? ?????? - ?????, ?? ????? ??? ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ?????? ?? ??? ???? ÷?? ????? ????? ??? ????

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד