נזק שנגרם לי כתוצאה מניתוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/04/2008 | 10:36 | מאת: מישל

שלום רב, אני סובלת מבעיה של קיבה עברתי הרבה מאד בדיקות וטיפולים הגעתי למצב של כמעט כל שנה ניתוח כפי שהרופאים קבעו ובניתוח אחד שזה כמו בדיקה עשו לי שלוש חורים בבטן ודרך זה בדקו את כל המערכת מפנים ואז כתוצאה מכך היתה פגיעה ומאז אני סובלת מהקאות שילשולים חום וכאבי בטן נוראים. אני סובלת מתופעה זו לעיתים קרובות מאד, משלשלת כל יום אין לי חיים נורמלים וכיום שאני הולכת לרופא הוא פשוט אומר לי אין לי מה לעשות איתך אינני יודע מה לתת לך, האם אתה יכול להבין כמה ניתוחים אני עוד אמורה לעבור? זה הגיע למצב שתפרו אותי עד לכבד ובעתיד זה יכול לגרום לי לבעיות קשות היום אני בת 55 מה יהיה בעוד כמה שנים?. לכן, ישנו פרופסור הכי גדול בעולם אפשר לומר שנמצא בפריז ורק הוא יוכל להוציא אותי מהבעיה הקשה שנוצרה לי כתוצאה מניתוח לקוי ואני חברה במכבי שנים ויש לי זהב ואני רוצה וזו זכותי המלאה שמכבי תכיר בכל ההוצאוצ הכרוכות באישפוז ובטיפול אינטנסיבי שאקבל שם ואני מצפה שלא יעשו לי בעיה כי אני לא אוותר על הזכויות שלי אם אני משלמת ויש לי זהב אני צריכה גם לקבל את הטיפול המגיע לי ולא משנה איפה האמת שכאן בארץ אין תקנה יותר והרופאים לא מוכנים להמשיך לטפל כי אינם יודעים מה לעשות איתי ואני דואגת שלא אקלע לבעיה של השתלת כבד וזה יהיה על מצפונכם באם לא תאשרו כי במצבי זה רק ילך ויגבר לכן אני פונה אליך לתת יד בזה ואוכל להביא אישורים המעידים על כך שאני חייבת את הטיפול בפריז. אודה לתשובתך ועזרתך מראש ואלחם בכל כוחי לקבל את זכויותי. תודה מישל

שלום אשמח לנסות לסייע לך לשם כך אני נדרש לראות את החומר הרפואי שלך תתקשרי למשרדי 03-7517274 ותבקשי לתאם פגישת ייעוץ

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד