ביטוח פרטי לילדים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/10/2007 | 22:47 | מאת: מאיה

שלום רב! האם ישנה חב' ביטוח, שמכסה ניתוח בארץ הבא לתקן פגם מולד? (כגון: תיקון פזילה). לפי מה שבדקתי, סעיף זה מופיע בפוליסות בסעיף חריגים, אשר אינם מכוסים. מה עושים, אם בוחרים לבצע ניתוח כזה באופן פרטי, ולא בבי"ח של הקופה? תודה מראש

30/10/2007 | 12:50 | מאת: אהובה

שלום, לגבי חברות ביטוח אין לי מידע. אם יש לך מושלם של קופת החולים, יתכן וניתן לבצע ניתוח כזה אצל מנתח דרך המושלם, ואז תהיו מחוייבים בהשתתפות עצמית. גם אם בוחרים במנתח שלא ברשימה של המושלם, יתכן והם ישתתפו בחלק קטן מעלות הניתוח, מכיוון שלא עושים זאת דרכם. אפשר לברר זאת במוקד המידע של המושלם. (בכל אופן, מנסיון אישי , כך זה עובד בד"כ במושלם של הכללית) חכו לתשובתו של מנהל הפורום ! אהובה

שלום אפשר להתווכח עם פזילה היא פגם מולד. השאלה היא אם הבעיה הרפואית קיימת לפני מועד תחילת הביטוח או לא אם המבוטח הצטרף לביטוח כאשר הוא כבר פוזל - לא יכוסה אבל אם הילד הצטרף לביטוח כאשר הוא אינו פוזל והצורך בניתוח נוצר בשעה שהילד היה כבר מבוטח הוא בהחלט עשוי להיות מכוסה. בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד