מוסד סיעודי לצעירים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/10/2007 | 21:58 | מאת: אסתריקה

רציתי לברראם ישנו מקום טוב סיעודי שאפשר שם לקבל גם טיפולי דיאליזה וגם להיות בסבבית אנשים (חולים)צעירים?אחותי בת 35 נמצאת כרגע בבית חולים מצבה לא טוב היא בקושי נעמדת על הרגליים ואפילו הגיעה כבר לשימוש בטיטול היא ממש תשושה נפשית ופיזית הציעו לנו להעביר אותה למקום כזה.היא שייכת לקופת חולים מכבי לא נראה לי שיש לה ביוח מגן כל שהוא מהן האפשרויות העומדות לפנינו אודה לכם על תשובה מהירה וחג שמח לכולם...........

תנסי לפנות לעד 120 בראשון לציון גם אם לא לאשפז שם אז בטח מהם תוכלי לקבל עצה טובה

08/01/2008 | 21:33 | מאת: שרושה 1

אבי בגיל 50 נימצא מחוסר הכרה למרות שאני אישית יודעת שהוא מבין הכל ומסתכל . אנחנו מחפשים לו מוסד שיקומי סעודי שבו יהיו אנשים בגילו לא קשישים משהו מכיר מקום טוב ?? בבקשה תחזרו אלייי........

23/05/2015 | 21:39 | מאת: ***

אני מתגוררת במוסד בית הבוד לקשישים בני 70 כבר 10 שנים בכבר אין לי כוח נפשיה ליהיות ולרעות אנשים זקנים!!! רוצה ליות עם צאירים !!!

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד